Suomeen on vähän aikaa sitten rantautunut Californiasta upea NCLA kynsilakkamerkki. CesarsShopista löydät mahtavan valikoiman merkin lakkoja sekä hoitotuotteita. Sokoksista ja Emotion myymälöistä kautta maan löydät 23 lakan valikoiman. Sain valita CesarsShopista lakkoja testattavaksi ja päädyin herkulliseen pinkkiin ja upeaan violettiin. Halusin testata myös sarjan Treatments First Base aluslakan.

 

NCLA Beverly Hills Bunny and Sagittarius

 

”Kaikki merkin lakat ovat 7-free, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein.

7-free lakat eivät sisällä 7 haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste).”

Lakat ovat myös 100% vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Valitsemani sävyt ovat Beverly Hills Bunny ja Sagittarius. Pakko oli tarttua tuohon jousimiehille tarkoitettuun lakkaan, kun kerrankin oman horoskooppimerkin kohdalle osui noin hyvin minun silmääni miellyttävä sävy.

Beverly Hills Bunny on kirkkaan pinkki creme lakka jossa on sininen flash efekti.

Flash on pullossa näkyvämpi ja jää kynsillä melko hennoksi. Hentoudestaan huolimatta se tuo kuitenkin lakkaan kivan vivahteen saaden sen erottumaan peruspinkistä cremestä. Minun mielestäni tämä on toteutettu aivan täydellisesti ja näkyvämpi flash olisi voinut tuoda lakkaan hiukan mauttoman kasari fiiliksen.

Lakan koostumus on paksuhko, mutta se levittyy erinomaisesti ja tasoittuu itsekseen. Hyväpigmenttinen lakka oli myös melkein täysin peittävä yhdellä kerroksella. Levitin kuitenkin itse kaksi kerrosta. Kuivumisaika oli erittäin nopea eikä tämä värjännyt kynsiä tai pahemmin tarttunut kynsinauhoihinkaan.

Tässä lakkauksessa käytin: 1x NCLA Treatments First Base aluslakka, 2x Beverly Hills Bunny ja kerros HK Girl top coat pikakuivattajaa.

 

swatch NCLA Beverly Hills Bunny

swatch NCLA Beverly Hills Bunny

swatch NCLA Beverly Hills Bunny

 

Upea, vai mitä?

Toiseksi kokeiltavaksi pääsi violetti Sagittarius creme lakka.

Tässä oli hieman edellistä ohuempi koostumus ja tämäkin levittyi erittäin hyvin. Lakka ei kaljuuntunut tai raidoittunut ja kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Myös tämä kuivui nopeasti.

Tässä lakkauksessa käytin: 1x NCLA Treatments First Base aluslakka, 2x Sagittarius ja kerros HK Girl top coat pikakuivattajaa.

 

swatch NCLA Sagittarius

swatch NCLA Sagittarius

 

Sain testattavaksi myös NCLA Treatments First Base Ultimate Base Coat aluslakan. Tämän halusin ehdottomasti testata koska etsinnässä on vieläkin se täydellinen aluslakka. Tällä hetkellä käytössä on ollut Essie First Base ja se onkin toiminut ihan hyvin. Kuitenkin aina välillä mieleen hiipii ajatus, että joku muu saattaisi lopulta toimia vielä hiukan paremmin. Nähtäväksi jää täyttääkö tämä NCLA aluslakka tuon paikan.

Koostumukseltaan tämä aluslakka on aika paksu ja helppo levittää. Paksun koostumuksen ansiosta tämä tuntuisi siloittavan kynnen pintaa. Lakka kuivuu nopeasti ja pinta jää satiinisen mataksi. Mattainen sileä pinta antaa värilakalle täydellisen pohjan ja kynsilakat levittyvätkin tämän päälle erinomaisesti. Jotkut mataksi kuivuvat aluslakat kuivuvat hieman pehmeäksi ja lähtevät helposti raapaisemalla irtoamaan. NCLA First Base kuivuu kovaksi ja pysyy hyvin kynnessä suojaamassa ilman värilakkaakin.

Kattavamman arvostelun pariin palaan siinä vaiheessa, kun olen testaillut tätä vähän pidempään. Haluan nähdä miten tämä toimii muiden merkkien lakkojen kanssa. Pidemmän käytön jälkeen näen myös vaikuttaako tämä kynsien liuskottumiseen. Palataan siis asiaan uudelleen hieman myöhemmin.

 

NCLA Treatments First Base Ultimate Base Coat

 

Ensikosketus NCLA lakkoihin oli siis oikein positiivinen. Merkistä jäi erittäin laadukas mielikuva ja näitä tulee kyllä varmasti ostettua itselle muutama sävy lisää.

NCLA lakkojen suuren valikoiman löydät CesarsShop nettikaupasta, joka on myös lakkojen virallinen maahantuoja Suomessa sekä 23 lakan valikoiman löydät Sokoksista ja Emotion liikkeistä. Lakkojen hinta on kaikissa myyntipisteissä sama 19,90 euroa.

 

***Lakat saatu PR-näytteenä. Mielipiteet ovat omiani enkä hyödy postauksessa olevien linkkien klikkauksista mitenkään.