Ihanaa lauantaita kaikille! Täällä on ollut vähemmän ihana viikko ja koitankin nyt täältä yskivien nuhanenien keskeltä naputella pikaisen postauksen. Lapset ovat taas/edelleen kipeänä ja pieni mies on niin pahana, että piti mennä lääkäriin hakemaan antibioottikuuri. Viimeisen viikon aikana on siis tullut nukuttua hulppeat pari tuntia per yö (yhtenä ei sitäkään) ja ulkoinen olemukseni alkaa olemaan sitä luokkaa, että voisin hakea zombien osaa Walking Deadista ilman mitään maskeerausta :P

Mutta ei voi mitään eli etiäpäin sano mummo lumessa :P Siispä siirrymme päivän lakkaan joka on upea siniharmaa metallinen shimmerlakka, Delush Polish Trendsetter joka on ennen joulua ilmestyneestä Nue kokoelmasta. Tässä oli hyvä koostumus joka oli helppo levittää, peitti kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Metalliseksi lakaksi tässä näkyi myös hämmästyttävän vähän siveltimen jälkiä. Erinomainen ja kaunis lakka!

Tähän lakkaukseen käytin kerroksen Essie Nourish Me hoitolakkaa, kerroksen Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kaksi kerrosta Trendsetteriä ja lopuksi HK Girl pikakuivattaja.

 

 

***Trendsetter itse ostamani. En hyödy linkin klikkauksista mitenkään.