Tässäpä teille ensimmäiset kaksi lakkaa Color Clubin uusimmasta Wild At Heart kokoelmasta. En osaa vielä antaa kommenttia kummankaan lakan pysyvyydestä tai esim. kuivumisnopeudesta koska testailin näitä vaan nopeasti kynsille ja otin kuvat.

Rule Breaker on upean vihreä shimmerlakka. Tämä on todella kauniin värinen, hieman sinivihreä lakka ja hyvä ehdokas ensimmäiseen kokeiluuni Essien Matte About You mattapäällyslakan kanssa (sikäli mikäli postin setä sen joskus postilaatikkooni kiikuttaa). Rule Breaker on tosi hyvä pigmenttinen ja levittyy erittäin hyvin. Tämä oli minulle vihreä fanina ihan napakymppi!

With Abandon on tumma mustanruskea lakka kultaisella microglitterillä varustettuna. Tässä glitter erottuu hyvin kynnellä ja tämäkin on todella kauniin sävyinen lakka. Lakkasin tällä äitini kynnet ja sävy oli tosi upea myös ihan lyhyissä kynsissä. Tämä vaatii kaksi kerrosta peittääkseen ja levittyy tasaisesti.

Molemmissa kuvissa ainoastaan kaksi kerrosta lakkaa ilman alus- tai päällyslakkaa. Nämä ovat Suomessa myynnissä Nailfix-verkkokaupassa.