Glitter on erittäin trendikästä syksyn ja talven 08/09 kynsilakoissa. Piristystä pimeisiin syysiltoihin tuo Color Clubin Glitter Vixen kokoelma. Tämä kokoelma sisältää seitsemän näyttävää glitter lakkaa, joissa kirkkaaseen lakkaan on lisätty paljon keskikokoista ja säihkyvää glitteriä.

Tänään esittelyssä tämän kokoelman violetti, Tru Passion ja upea hologrammilakka Magic Attraction. Runsaasta glitteristä huolimatta lakat näyttävät tyylikkäiltä ja muistattehan, että nainen ei ole koskaan liian nuori tai vanha käyttämään näyttäviä kynsilakkoja ;)

Molemmat lakat olivat pullossa koostumukseltaan paksuja, jopa geelimäisiä. Siitä huolimatta tai juuri sen takia ne kuitenkin levittyivät kynnelle tasaisesti. Lakka kuivahti nopeasti pintakuivaksi ja lopullisessa manikyyrissä kaksi kerrosta kuivui Poshen kanssa erittäin pikaisesti. Ilman päällyslakkaa pinta jää karkeaksi ja itse laitoin glitterlakan päälle vielä kaksi kerrosta Poshea pintaa siloittamaan. Lakan poistaminen sitten taas, kuten kaikkien glitterlakkojen kanssa, on ikävämpi operaatio. Upea lakkaus kuitenkin on tämän vaivan arvoinen.

Molemmissa swatch kuvissa kynnellä on yksi kerros aluslakkaa ja kolme kerrosta Glitter Vixen lakkaa. Normaali manikyyrissä alus- ja päällyslakan kanssa kaksi kerrosta Glitter Vixen lakkaa on riittävä määrä.

Kuvat eivät valitettavasti tee lakoille oikeutta vaan glitter näyttää luonnossa hienojakoisemmalta ja lakkaus on erittäin siistin ja kauniin näköinen. Myös Tru Passion lakan pienet sävyvivahteet eivät toistu kuvissa kunnolla.

 

Color Club Glitter Vixen, sävy Tru Passion
Color Club Glitter Vixen, sävy Magic Attraction

 

Viimeisessä kuvassa vielä valmis manikyyri Magic Attraction lakalla. Aluslakkana OPI Nail Envy Soft & Thin x2, Magic Attraction x2 ja päällä Poshe x2. Aivan upea ja näyttävä lakkaus!

Polishaholic goes Bling Bling and loves it!!

Nämä lakat saapuivat Nailfix-verkkokaupasta, josta löydät myös tämän kokoelman viisi muuta sävyä.

EDIT… Nyt on pakko vielä sen verran huomauttaa, että Magic Attraction lakka ei luonnossa ole niin tumma kuin miltä se varsinkin ylemmässä kuvassa vaikuttaa. Kirkas keinovalo näyttää myös suurentavan glitterin kokoa. Lakka on siis todellisuudessa jonkin verran vaaleampi ja glitter huomattavasti hienojakoisempaa.