Tässäpä teille rakkaat lukijat ensimmäinen maistiainen super-herkullisesta Color Club Electro Candy kokoelmasta. Volt Of Light on neon-keltainen lakka vihreällä shimmerillä ja flashilla. Ensimmäisenä sävystä mieleen tulee kouluajoilta tuttu alleviivaustussi :D Tämä on oikeasti aivan järjettömän hauska sävy, eikä ollenkaan niin mauttoman näköinen mitä voisi ehkä luulla.

Volt Of Light on pullossa ohutta ja kynnellä melko läpikuultavaa. Lakka levittyy loistavasti heti ensimmäisestä kerroksesta alkaen ja niinpä voitkin halutessasi saada kynnelle vain hiukan sävyä täyden neon-loisteen sijaan. Kerrostamalla pääset lähemmäs pullon sävyä ja kolmella kerroksella tulos on jo aika näyttävä. Täyden peittävyyden saavutat luultavasti neljällä kerroksella. Kerrostamisesta huolimatta lakka kuivui nopeasti Seche Viten avulla.

Kuvassa Volt Of Light x3 ja päällä Seche Vite. Todellisuudessa lakan sävy on vielä hiukan kuvan sävyä loistokkaampi.

Ja ei, kynteni eivät ole kokeneet kasvupyrähdystä vaan liuskottumiseen ja katkeiluun kyllästyneenä laitoin itselleni akryylit ;) Näin ollen en edes vaivautunut laittamaan lakan alle aluslakkaa. Katsotaan nyt kuinka kauan tulee näitä kynsiä pidettyä ennenkuin kasvatan ne pois. Näin on kuitenkin itsellä huomattavasti kotoisampi olo kuin lyhyillä kynsillä.