Tämä on ensimmäinen Chaos and Crocodiles lakkani ja olinkin tosi innoissani, kun tämä ihana indiemerkki tuli saataville myös tänne Eurooppaan. Fireside Nights on täydellinen glitter topper syksyyn. Se sisältää paljon leiskuvan punaista ja kultaista glitteriä eri kokoisena ja muotoisena.

Lakkasin kaksi kerrosta Fireside Nightsia IsaDora Loden Green lakkauksen päälle ja viimeistelin G & G HK Girl pikakuivattajalla.

 

Koostumus tässä lakassa oli mukavan ohut ja erittäin hyvin levittyvä. Kaksi kerrosta levittyi tasaisesti ja kynnelle tulevan glitterin määrää oli helppo hallita. Lopputulos oli sen verran tasainen, että en kokenut tarvetta käyttää Glitter Foodia pintaa tasoittamaan ennen top cotia.

Oman pulloni ostin Norway Nails nettikaupasta ja sieltä saat myös -10% alennuksen käyttämällä koodia POLISHAHOLIC. Chaos and Crocodiles lakkoja on saatavilla myös Mei Mei’s Signatures kaupasta.

 

***Kaikki tässä manikyyrissä käytetyt tuotteet ovat itse ostamiani. En hyödy linkkien klikkauksista tai alennuskoodien käytöstä mitenkään.