Viime aikoina on tullut katseltua nail art tutorialeja käsinmaalauksesta akryylimaaleja käyttäen. Paperille olen myös räpeltänyt jotain kukkasia etäisesti muistuttavia juttuja. Päätin kuitenkin ensimmäisen kerran suoraan kynsille maalatessani kokeilla jotain helppoa ja nopeaa.

Päädyinkin kokeilemaan leopardikynsiä. Ei ihan tyyliäni, mutta jostain on pakko alkaa ja harjoitella ;) Ei välttämättä maailman onnistunein tuotos tullut näin ensimmäisellä kerralla, mutta laitan kuvan kuitenkin näytille. Ehkäpä jotain kehittymistä tässäkin lajissa tapahtuu ja joskus myöhemmin on kiva verrata aikaisempia tekeleitä ja nähdä mahdollinen kehitys taidoissa. Näitä maalatessani huomasin muuten heti tarvitsevani paremman ja tarkemman siveltimen, jotta saan tehtyä yksityiskohtaisempaa jälkeä.

Ensin lakkasin kynnet Color Clubin Wild and Willing lakalla ja kuivatin Seche Viten avulla. Akryylimaaleista sekoitin kuvassa näkyvää fuksiaa ja valkoista saadakseni vaaleanpunaista, jolla sitten maalasin kynsiin täplät. Niiden kuivuttua lisäsin mustalla maalilla reunat. Lopuksi töpöttelin Sally Hansenin Strobe Light glitterlakkaa täplien päälle. Koko sekamelskan päälle lisäsin vielä kerroksen Seche Vite pikakuivattajaa.

Kynteni ovat edelleen hieman eripituisia tai itseasiassa vielä enemmän kuin aikaisemmin. Eilen viilasin sen pidemmän vasemman nimettömän kynnen muiden kanssa tasoihin. Pari tuntia sen jälkeen kätevänä tyttönä napsautin vasemman etu- ja keskisormen kynnet poikki auton takaluukun kanssa taistellessani :/