Blogini on jäänyt pahasti jälkeen siitä mitä olen jo esitellyt some-sivuillani. Nyt onkin aika kuroa tuo ero umpeen. Monet teistä ovatkin jo nähneet, että kynteni ovat taas muuttuneet teräväkärkisiksi. En oikein tiedä miksi kutsua tätä mallia. Nämähän eivät oikeasti ole stilettokynnet eivätkä oikein mikään muukaan virallinen malli. Olenkin nyt päätynyt kutsumaan näitä claw-kynsiksi.

Oli oikea nimitys mikä tahansa tämä on kyllä se minulle sopivin muoto. Tykkään näistä tosi paljon vaikka ovatkin huomattavasti työläämmät pitää mallissaan kuin suoraan tasaiseksi viilatut kynnet. No, näistä on sitten taas helppo viilata tylpät jos alkaa kyllästyttää.

Tältä kynteni siis näyttivät noin kuukausi sitten. Nyt ne ovat hitusen lyhyemmät, kuten voitte sitten huomisesta postauksesta nähdä. Näitä vanhempia lakkauksia on kuitenkin vielä pari jäljellä ensi viikolla esiteltäväksi.

 

 

Näihin kynsiin käytin Wet n Wild Break the Ice (valkoinen shimmer pohjaväriksi), Dance Legend Zolotaya Rybka/Goldfish (kultainen scattered holo) ja Dollish Polish Drooling Over Your Polish (valkoinen ja kultainen glitter topper). Lopuksi kerros HK Girl pikakuivattajaa.

 

 

Muutin kynsieni mallin lisäämällä hiukan pituutta muottien päälle geelillä. Pinssasin kynsiä myös kevyesti, jotta sain kauniimman c-kaaren.

 

 

Mitäs tykkäätte? Itse olin näihin oikein tyytyväinen eikä mallin vaihto ole kaduttanut ollenkaan.

Huomenna blogissani aukeaa ”Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin” luukku nro 13. Muistakaahan käydä katsomassa :)