Nyt kun kynsien kasvatusprojekti on päässyt kunnolla vauhtiin, niin minun on aika totutella myös tähän lyhyeen mittaan. Tämä on kuitenkin aika iso muutos pitkistä geelikynsistä. Yleensähän vihaan tätä vaihetta ja kynsikuvien ottokin jää vähemmälle. Tällä kertaa olen päättänyt kuitenkin nauttia lyhyiden kynsien tuomasta vapaudentunteesta ja tehdä kivoja lakkauksia blogiinkin kuvattavaksi.

Eilen kirjoittelin ensimmäisestä IBX hoitokerrasta joka tehtiin maanantaina. En tiedä onko se edes mahdollista, mutta minusta tuntuu, että kynnet vahvistuvat päivä päivältä. Kaikki arkuus on nyt poissa ja kynnet tuntuvat vähemmän ohuilta ja taipuisilta. Tämä on kyllä ollut kaikkien aikojen inspiroivin ja miellyttävin aloitus kynsienkasvatusprojektilleni.

Sitten itse lakkaukseen. Keskisormen ja nimettömän kynsissä on pieni pituusero ja koska en voi vanhan vamman takia viilata nimettömän kynttä enää lyhyemmäksi niin päätin häivyttää eroa koristeluilla. Tällä kertaa valitsin nopeat sekä helpot pilkut ja viivat.

Aloitin kerroksella Trind Natural Nail Repairia ja Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa. Sitten levitin kaksi kerrosta China Glaze Plur-ple violettia cremea ja annoin kynsien kuivahtaa sillä aikaa kun siistin kynsinauhat. Tein pilkut pienellä dotting toolilla ja OPI Alpine Snow valkoisella cremellä. Viivoihin käytin Mosaic M nail art sivellintä. Annoin koristelujen kuivua hetken, jotta valkoinen lakka ei leviä joka paikkaan ja levitin lopuksi kerroksen HK Girl pikakuivattajaa.

Pilkut ja viivat olivat toimiva yhdistelmä ja niiden tekoon meni kirjaimellisesti vain minuutti. Viivat nyt ovat hiukan mutkalla, mutta niinhän ne vapaalla kädellä tehtynä saavat ollakin ;) Itse tykkäsin tästä lakkauksesta ja lyhyet kynnet tuntuvat taas hitusen miellyttävämmiltä.