Kaivoin pitkästä aikaa Oumax akryylimaalit kaapista ja kokeilin maalailla kukkia. Ei se nyt ihan putkeen mennyt, mutta ei täysin pieleenkään. Tarvitsen surkeasti paremmat siveltimet ja paljon harjoitusta. Akryylimaaleilla maalailu on kuitenkin kivaa puuhaa ja jos taidot tästä parantuvat, niin joskus voisi oikeasti saada tehtyä ihan hienotkin kynnet. Ideoita on jo itselläkin ja lisäinspiraatiota saa upeiden taiteilijoiden kuvista ja tutorial-videoista, joita on netti pullollaan.

Lakkauksessa käytin Flormar sävyä U29 ja nimettömään töpöttelin sienellä vielä sävyä U18 tuomaan hiukan lisää tummuutta. Kuorrutin kynnet Wet n Wild Kaleidoscope glitterlakalla ja annoin koko komeuden kuivua rauhassa. Kukat on siis maalailtu Oumax akryylimaaleilla, joilla tein myös pisteet dotting toolin avulla. Lopuksi vielä kerros Inm Out The Door Northern Lights Gold top coatia.

Aika näpertämistä tuo maalailu on, kun ei sitä kokemusta tuosta lajista pahemmin ole. Se hyvä puoli noissa akryylimaaleissa kuitenkin on, että töherrykset saa tuoreena pois kynnen pinnasta vaikkapa veteen kastetulla pumpulitupolla jos ihan pieleen menee. Ensimmäiset viisi yritystä jäi minullakin pumpulityynyn uhriksi ;)