Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Nyt avautuu jo Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin 6. luukku. Tänään luukku aukeaa myös Wasting Lifestyle blogissa. Eilisen luukun ja Henna V:n ihanan meikkitutoriaalin voit käydä lukaisemassa täältä. Huomisen luukut taas aukeavat Shopaholic Mom Life ja The Domino Effect blogeissa.

 

 

Koska tänään juhlitaan 100-vuotiasta Suomea ajattelin tehdä juhlaan sopivat kynnet. Harkitsin ensin sinivalkoista teemaa, mutta tämä rouhea kullankimallus vei voiton. Näin näistä tuli sekä Itsenäisyyspäivään, että joulunodotukseen sopivat kynnet.

 

 

Kynsissä pohjalla geelirakennekynsi Mereneid Sari Ultimate Concealer Sculpting Gel Naturel geelillä tehtynä. Sininen sävy on Mereneid Sari Kwik-Soak Gel geelilakka sävyssä Night Ocean.

Kultainen glitter taas on oma kokeilu jossa yhdistin Mereneidin tahmaamattoman Multi Use Top Gel päällysgeelin ja Kiara Sky Dip Powderin sävyssä Pixie Dust. Lakkasin kynnet Multi Usella ja dippasin saman tien Pixie Dustiin. Koko komeus vielä UV-valoon ja mahdottoman hieno tekstuuripinta oli valmis.

Koristeeksi vielä muutama Swarowski ja juhlakynnet olivat valmiit!

Olen nyt muutaman päivän tätä yhdistelmää testannut ja pinta on pysynyt karheana. Glitteriä ei myöskään ole irronnut kynnen pinnasta ainakaan niin, että olisin sen huomannut ja upea kimalluskin on säilynyt.

 

 

Kiara Sky Dip Powderit maahantuo ja myy CesarsShop ja Mereneid geelejä voit ostaa vaikkapa Kauneusakatemian verkkokaupasta.

 

***Kiara Sky Dip Powder saatu maahantuojalta. Työskentelen Kauneusakatemiassa, mutta en hyödy mitenkään linkin klikkauksista, enkä mahdollisista verkkokauppaostoksista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

 

Ihanaa joulunodotusta kaikille!