Tein taas 3D koristeluja niiteillä. Tämä taitaa olla se mun laji koska käsinmaalauksessa olen melko kehno ja en pahemmin pidä tarroista tai decaleistakaan, joten niitit ovat kai sitten se minun juttu :D Sain Born Pretty Storesta kokeiltavaksi pääkallo koristeita (#2) ja sitten alkoi ankara pohdinta siitä mitä näiden kanssa tekisi. Helpoin homma olisi tietysti ollut lakata kynnet mustalla ja lätkäistä yhteen kiinni kallo. Halusin kuitenkin jotain hieman tyttömäisempää/naisellisempaa ja päädyin tähän ratkaisuun.

Ensin lakkasin kynnet OPI Chic From Ears To Taililla. Sen kuivuttua rajasin kärjet teipillä ja lakkasin ne OPI Liquid Sand Emotions lakalla. Tämän jälkeen kiinnitin pyöreät niitit ja ketjun top coatilla (molemmat saatavilla Born Pretty Storesta). Lopuksi kiinnitin kynnelle pääkallon. Tähänkin käytin top coatia koska halusin saada koristeen taas helposti irti ja talteen myöhempää käyttöä varten. Tämä pitää kuitenkin liimata ihan kunnon kynsiliimalla jos sen haluaa pysyvän kynnellä pidempään.

Nämä ovat pohjastaan litteitä ja tulevat kynnen reunojen yli. Suosittelisin näitä siis lähinnä yhden illan bilemanikyyriin. Jos mahdollista niin paras vaihtoehto olisi liimata kallo kynnelle vasta ihan viime tipassa. Muuten se on taatusti kiinni hiuksissa tai vaatteissa.

 

 

 

Mielestäni kallo sopi hauskasti kynsieni muotoon ja manikyyristä tulikin naiselliset merirosvokynnet :D

Nämä pääkallot löydät siis Born Pretty Storesta. Heiltä löytyy myös suuri valikoima edullisia kynsikoristelutarvikkeita. Voit käyttää koodia ”NZL91” tilatessasi ja saat -10% alennuksen.

 

 

www.bornprettystore.com

 

***Pääkallo koristeet saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi. Niitit ja ketju ovat itse ostamiani. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.