Huh! Kolme viikkoa on yhtäkkiä vierähtänyt viime postauksesta. Olen paininut pienien terveysongelmien ja alhaisen hemoglobiinin kanssa ja sen vuoksi ollut äärimmäisen väsynyt. Nyt kun antibiootit ja rautapillerit on popsittu alkaa taas elämä näyttää valoisammalta ja jaksaa taas tehdä muutakin kuin maata sohvalla pelaamassa Candy Crush Sagaa :P Instagramissa ja Facessa olen kuitenkin ollut hieman aktiivisempi ja siellä osa teistä onkin jo mahdollisesti nähnyt mitä on tauon aikana tullut touhuiltua :)

Tänään jatketaan kynsien kasvatusprojektilla ja nyt on vasemman käden vuoro. Kynsissä on siis edelleen geelaus ja annan sen kasvaa tai pudota pois. Pituutta viilaan lyhyemmäksi noin kerran viikossa, jotta pituus pysyy kohtuullisena ja geelaukseen ei kohdistu liian suurta rasitusta.

 

 

 

 

Kaksi viikkoa sitten saapui myös ensimmäinen Bliss Kiss Pure Nail Oil tilaukseni ja olenkin öljynnyt kynsiäni ja kynsinauhojani innolla. Kuvissa näkyy myös miten tämä öljy on parantanut kynsinauhojeni kuntoa ja Pure Nail Oil onkin ehdottomasti paras kokeilemani kynsiöljy. Tästä onkin tulossa oma postauksensa ensi viikolla.

Ensimmäinen kuva on otettu kolme viikkoa sitten, 1. kesäkuuta ja toinen kuva tänään 21. kesäkuuta. Kuvissa näkyy ihan mukavasti kasvua vaikka ainahan sitä voisi olla enemmän ;) Eli tässä mennään tällä hetkellä vasemman käden kynsien kanssa. Oikeasta kädestä tulossa raporttia ensi viikonloppuna, kun edellisestä kuvauksesta ja postauksesta tulee kuluneeksi kuukausi. Huomattavaa parannusta on nähtävissä niissäkin kynsissä.

 

 

***Kiss Bliss Pure Nail Oil kynsiöljyn olen ostanut itse. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista.